VOORSTELLING

Beste bezoeker,

U bezoekt onze website wellicht niet toevallig. Sinds de oprichting van WOONST BVBA in 1991 heeft ons kantoor de reputatie van correct, eerlijk en discreet handelend, wat trouwens steeds ons devies is geweest en ook altijd zal blijven.

Wat begonnen is als een klein kantoor groeide al snel uit tot een welgekende firma in de streek van Geraardsbergen met een alsmaar groeiend aanbod van verschillend vastgoed, gaande van betaalbare woningen tot luxueuze villa's en bouwgronden.

De betaalbaarheid van de gemiddelde burgerwoning is tevens een sterke troef die wij niet onder stoelen of banken steken. Een groot deel van ons cliënteel is dan ook afkomstig van de rand van Brussel waar tegenwoordig woekerprijzen gevraagd worden voor woningen en bouwgronden. Juist door die gematigde prijzen en de goede bereikbaarheid met grootsteden zoals Gent, Brussel en Doornik is onze regio de woonplaats bij uitstek voor al wie uit werken gaat! De combinatie van de ligging ten opzichte van de grootsteden en de 'menselijke' vraagprijzen is niet het enige waarvoor mensen naar de driehoek 'Oost-Vlaanderen - Henegouwen - Vlaams-Brabant' uitwijken. Wij kunnen als landelijke regio velen bekoren door een prachtige omgeving die gelegen is tussen het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. Door het lichtglooiend karakter en de vele groene zones die de regio 'Ath, Lessines, Geraardsbergen en Ninove kenmerken kunnen velen die 'rust en kalmte' appreciëren hier ook hun stekje vinden.Hopelijk vind u in ons aanbod het vastgoed van uw dromen. Heeft u zelf een woning of bouwgrond te koop en u wenst van onze diensten gebruik te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groet,

André De Roeck
Zaakvoerder Woonst BVBA

 

Woonst bvba
Edingseweg 528
9500 Viane (Geraardsbergen)
Tel: 0032 54 588 639
Fax: 0032 54 586 083
E-mail: info@woonst.be
 
Copyright © 2013 Woonst bvba. Alle rechten voorbehouden. Powered bij Omnicasa