< Terug naar nieuwsoverzicht

WoonSTkrachten gezocht!

Ben jij de persoon die WoonST zoekt?

WoonST streeft ernaar om samen met jou duurzame woonwijken te creëren waar iedere bewoner trots is om thuis te komen. Een plek waar je een goedemorgen van jouw buurman krijgt en waar kinderen met elkaar spelen. Kortom, een plek waar gezelligheid en verbinding heerst.

Om dit waar te maken willen we weten wat er in onze woonwijken leeft, zodat we hier op een positieve manier op kunnen inspelen. En dat gaat alleen met de inbreng van onze WoonSTkrachten.

 

Een wat? WoonSTkracht? 

Een WoonSTkracht – voorheen ook gekend als buurtbuddy - is een betrokken huurder die zijn of haar wijk naar een hoger niveau wil tillen. Dit doen ze door nieuwe buren hartelijk te verwelkomen, samen met WoonST kleinschalige activiteiten te organiseren, en actief bij te dragen aan de leefbaarheid van de woonomgeving. Kortom, als WoonSTkracht maak je het verschil en bouw je aan een wijk waar iedereen zich thuis voelt.

WoonST

Infosessie WoonSTkracht 

Binnenkort organiseren we vanuit WoonST een vrijblijvende workshop rond het project WoonSTkrachten. Wil je deze workshop graag bijwonen én zo bijdragen tot een warmere samenleving? Stuur dan een mailtje naar socialedienst@woonst.be. We kijken alvast uit naar jouw enthousiasme en inbreng.