WoonST

Onze visie

Een huis is meer dan alleen stenen. Het is een plek waar je je geborgen voelt, een veilige haven om in thuis te komen, een ruimte waar je herinneringen maakt, je kan nestelen in de zetel of kan dansen van puur geluk. Een plek waar je gewoonweg jezelf kan zijn. Bij WoonST geloven we dan ook dat iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst recht heeft op zo een plek. Daarom bouwen we met WoonST aan betaalbare woonoplossingen in Sint-Niklaas en Temse.

Dit doen we door sociale woningen bij te bouwen en te verhuren. Door private woningen in te huren en sociaal door te verhuren. Door sociale koopwoningen aan te bieden. En door leningen te verstrekken aan een sociaal tarief voor heel Vlaanderen. Door onze verschillende activiteiten en expertises aan te bieden onder één dak streven we ernaar om de weg naar een eigen thuis zo eenvoudig mogelijk te maken.

Hoe pakken we dat aan?

Toegankelijk & Versterkend 

Door alle expertises samen te brengen, kunnen wij een integrale dienstverlening aanbieden. Door samen te werken, maken we van complexe stappen een eenvoudig proces. 

Kwaliteit & Duurzaamheid 

We willen dat je trots kan zijn op jouw woning. Daarom streven we naar woonomgevingen met een hoog woongenot die comfortabel, veilig en energievriendelijk zijn.

Respectvol & Integer

Bij WoonST zien, horen en voelen we jou. We bieden een luisterend oor aan en gaan samen op zoek naar verbeteringen. Zo geven we jou de ondersteuning om te groeien zodat je nadien jouw eigen pad verder kan bewandelen. 

Onze mensen

Bij WoonST geloven we in een persoonlijke aanpak en een warme service. Onze organisatie wordt geleid door Etienne Audenaert en Geert Verhoeve, die samen met ons bestuursorgaan en 65 toegewijde medewerkers klaarstaan om jou te ondersteunen.

Om jou nog beter van dienst te zijn, maken we vanaf heden gebruik van verschillende services:

  1. Technische dienst: Bij de Technische dienst kan je terecht voor herstellingen, renovatiewerken, informatie over de plaatsbeschrijvingen en vragen over verzekeringen.
  2. Sociale dienst: Onze Sociale dienst biedt ondersteuning met betrekking tot de huurdersverplichtingen, participatieprojecten en tevredenheidsmetingen.
  3. Administratie: Ons Administratieve team staat paraat voor vragen over jouw huurprijs, huurcontract, waarborg of voor het melden van wijzigingen in je gezin of inkomen.
  4. Betaling huur: Ons team Betalingen helpt je met vragen over de betaling van de huur. Zij verwerken ook de juridische dossiers.
  5. Inschrijvingen en koop & lening: Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of overweegt te kopen of lenen, onze specialisten van Koop & Lening begeleiden je stap voor stap door het proces.
WoonST

Ons patrimonium

WoonST is actief in Sint-Niklaas (Sinaai, Puivelde, Belsele, Nieuwkerken) en Temse (Elversele, Tielrode, Steendorp). Op onderstaand kaart kan je zien in welke wijken we inzetten op sociale huisvestiging. 
 

Ons patrimonium